FOTO – FURTUNĂ: Bărbat din Cetățele decedat după ce a fost lovit în cap de un copac rupt de vânt

0
1626

Zi plina pentru Salvamont Maramureș. Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureș au fost din nou prezenti in teren cu patru echipe pentru curățarea si marcarea traseelor turistice.

Una dintre echipele aflate in teren a fost solicitata sa se deplaseze la un incendiu in zona Șurdesti, Maramureș care a izbucnit ieri, a fost localizat si stins târziu in noapte dar azi a reizbucnit, mai puternic, fortele implicate, ISU Maramures , Jandarmeria, Politia, Primaria precum si voluntarii contribuind la localizarea si tinerea sub control pana la stingerea lui.

O a treia echipa s-a deplasat la un accident intr-o zona greu accesibila in Cetațele, Maramureș dupa ce un localnic anunta prin 112 o persoana accidentata de un copac căzut, persoană care suferise leziuni la nivelul membrelor inferioare si a bazinului.
Si in cazul accidentului din zona Cetațele SPJ Salvamont Maramureș a colaborat excelent cu ISU Maramures persoanei accidentate fiindu-i acordat primul ajutor extrem de repede si fiind transportat in cel mai scurt timp de echipajul SMURD la Spitalul Județean Maramures pentru investigații.

La ora aceasta toate echipele Salvamont Maramures s-au intors cu bine in bazele de salvare.

ACTUALIZARE

Din păcate bărbatul a decedat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.