ARESTAT PREVENTIV: Un sighetean beat a distrus mașina Poliției și a încercat să fugă (galerie foto)

2
568

Azi, 25 aprilie, a fost dispusă arestarea preventivă a unui tânăr de 24 de ani, din Sighetu Marmației, cercetat pentru comiterea de infracțiuni rutiere.

În fapt, ieri, la ora 18.20, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Sighetu Marmației a efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism. Întrucât persoana de la volan și-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmărirea sa. Conducătorul auto a accelerat și a acroșat autoutilitara poliției precum și un alt autovehicul parcat regulamentar.

Persoana urmărită a abandonat apoi autovehiculul și a fugit pe jos, însă a fost prins, imobilizat și condus la sediul poliției. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aer expirat. De asemenea polițiștii au constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere.

În baza probatoriului administrat polițiștii au dispus aseară reținerea sa pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației care a dispus arestarea preventivă.

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] Urmărire ca-n filme pe străzile din Sighetu Marmației, un echipaj de poliție a efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism. Însă șoferul a apăsat și mai tare pe accelerație și a luat-o la fugă.  În momenrtul în care a fost încolțit, individul a lovit în plin autoutilitara poliției precum și un alt autovehicul parcat regulamentar, potrivit baiamare24. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.