CINE ÎNCALCĂ LEGISLAȚIA? Sfintele Paști împărțite băimărenilor chiar în poarta Bisericii. Cine sunt vinovații? JURNALIȘTII (galerie foto)

1
1923

Alo … Institutia Prefectului – Judetul MaramuresInspectoratul de Jandarmi Judetean Maramures , Poliția Maramureș

Nu sunt împotriva bisericii așa cum spune intr-un fel urâcios un responsabil care împarte paști. Și ma trimite să filmez in altă parte.

Am respect pentru toate cultele religioase, și toți cei care au dorit au avut acces si la emisiunile noastre dar și la știri.

Sunt însă împotriva celor care au înțeles altceva din protocolul cu BOR.
Potrivit regulilor stabilite de autorități, pâinea sfințiță trebuia împărțită de preoți și voluntari, și ii respect pe toți care au făcut asta.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat săptămâna aceasta că al doilea protocol semnat cu Biserica Ortodoxă Română prevede că Sfintele Paști și Lumina Sfântă vor fi distribuite populației, la cerere, de către personalul clerical însoțit de maximum cinci voluntari, care vor avea echipament de protecție.

Azi, sâmbătă … aceste acțiuni vor continua. Toate puteau fi organizate altfel!

Mica Șvab, TL Plus Baia Mare

Actualizare – Ce a scris EOR MMSM într-un comentariu pe facebook

”S-au respectat într-un totul recomandările de igienă și siguranță în pregătirea Paștilor! Cei ce oferă Paștilor celor ce doresc, o fac în condiții de igienă corespunzătoare! Dacă dorim să găsim victii de formă vom găsi și la Institutul Cantacuzino! Regretabil că imaginile cu Catedrala Episcopală din Baia Mare au ajuns și la Antena 3, furnizate probabil de dumneavoastră! Este și mai regretabil că pe lângă drama de neparticipare a credincioșilor la slujba de Înviere, le mai sporiți prin aceste știri, durerea! Știu, camerele de filmat nu au inimă, dar reporterii DA. Am crezut până mai ieri că noi maramureșenii suntem alfel”

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.