AVERTISMENT CITITORI – FOTO: Cetățenii din cartierul Valea Porcului din Vișeu de Jos aruncă mizeriile direct în râul VIȘEU

0
628

Un cititor al site-ul nostru din Vișeu de Jos ne-a trimis un câteva fotografii însoțite de un mesaj grăitor. Îl publicăm așa cum este sperând că autoritățile competente vor începe verificările în zonă și vor lua măsuri de urgență

”Poate reușiți dumneavoastră să atrageți atenția iar autoritățile din Maramureș vor lua măsuri urgente. În Vișeu de Jos este o catastrofă naturală în privința mediului. Primăria închide ochii și nu rezolvă problema. În cartierul Valea Porcului, mizeria este la ordinea zilei, aruncată peste tot. Acolo, sunt multe case construite ilegal, grajduri de animale la fel. Tot gunoiul și toată mizeria este aruncată direct în râul VIȘEU, lucru total interzis.

Am scris în nenumărate rânduri la Protecția Mediului Maramureș dar niciodată nu am primit vreun răspuns. Vă atașez pozele să vedeți și dumneavoastră. Poate prin intermediul ziarului dvs reușim să facem ceva pentru natură, reușim să evităm poluarea masivî a râului Vișeu. Vă mulțumesc. Raul.”

ACTUALIZARE

Administrația locală spune că locu a fost curățat iar în zonă s-au aplasat tomberoane pentru ca localnicii să pună gunoiul.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.