ȘTIRE CITITORI – FOTO EXCLUSIV: În Borșa, o artistă de muzică populară și soțul ei atacați cu pietre, agresați fizic și verbal

0
6766

Pe adresa noastră un cititor ne-a trimis câteva fotografii dar și un mesaj despre un incident petrecut acum trei zile în orașul Borșa, Maramureș. Redăm mai jos mesajul (fără a cenzura), cu mențiunea că incidentul a fost confirmat de IPJ Maramureș, polițiștii deschizând un dosar penal în acest sens.

”Joi, în jurul orei 15.30, Ancuța Timiș, împreună cu soțul ei Ioan Jorza, au fost victimele unui conflict neașteptat. În drum spre casă, mașina lor a fost blocată de către clanul familiei ”Vasile Turta” din Borșa. Motivul disputei a fost unul banal. O fată din clanul Turta i-ar fi cerut Ancuței o smă de bani pe care aceasta i-ar fi dat-o cadou de nuntă. Ancuța nu a refuzat să îi dea banii, însă i-a spus că îi va primi la momentul potrivit, adică la nunta ei. Bineînțeles, cei din clanul Turta s-au enervat și au ripostat asupra lor. Cei doi au fost agresați atât verbal cât și fizic. Au fost atacați cu pietre, pumni, picioare. Sotuț artistei a ajuns la spital cu leziuni. Vasile Turta (tatăl) împreună cu fiica lui dau docadă de o sălbăticie ieșită din comun. Izolarea își spune cuvântu. Lumea a rămas fără bani și foamea fiind mare, iar acest lucru îi determină să recurgă la violență.

Poliția a fost sesizată dar nu au luat nicio măsură de prevenție, deși ei au mai multe dosare pe rol. Se pare că lumea îi poartă frică acestui Clan.

Menționez faptul că nu e prima oară când aceștia atentează la bunurile lor. În iarnă, mai ales de Crăciun, o altă mașină a artistei Ancuța Timiș a fost spartă de băiatul clanului Turta, Vasile” este mesajul primit.

IPJ Maramureș a informat că s-a deschis dosar de cercetare penală în această cauză.

vom reveni

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.