VIDEO/FOTO: Accidente în Sighet și Budești. Beat la volan în Recea

0
638

Accident la Budești

Conform paginii de facebook Știri online din Maramureș pe raza localității Budești s-a produs un accident de circulație soldat din fericire fără victime. Șoferul unei camionete a pierdut inexplicabil controlul volanului și s-a izbit de un vehicul parcat în afara părții carosabile pe care l-a proiectat într-un stâlp. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Accident  rutier cu victimă la Sighetu Marmaţiei

Aseară, la ora 20.04, poliţiştii rutieri din Sighetu Marmaţiei au intervenit la un accident de circulaţie produs pe strada Tepliţei din Sighetu Marmaţiei.

 Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie în vârstă de 42 de ani, care a condus un autoturism dinspre Sighetu Marmaţiei spre Tisa, la un moment dat a efectuat un viraj la stânga, însă nu s-a asigurat îndeajuns şi a intrat în coliziune cu o motocicletă care se deplasa din sensul opus, căreia nu i-a acordat prioritate de trecere. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în alt autoturism parcat în zonă

În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului de 25 ani, din Sighetu Marmației, care a condus motocicleta, acesta fiind transportat la Spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internat.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că acesta nu deţine permis de conducere pentru categoria din care face parte autovehiculul condus.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.

Depistat în trafic cu ţigarete de contrabandă în portbagajul maşinii la Seini

Ieri, în jurul orei 14.00, poliţiştii din Seini, în timp ce efectuau o acţiune pe strada Băii din localitate, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa dinspre Baia Mare spre Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat la volan un bărbat de 40 de ani din Baia Mare, iar în urma controlului poliţiştii au găsit în portbagaj 6.000 de ţigarete de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru identificarea tutror persoanelor implicate în activitatea infracţională şi luarea măsurilor legale.

În toiul nopţii depistat de poliţiştii din Recea cu alcoolemie la volan

Azi noapte, în jurul orei 03.20, poliţiştii rutieri din Recea au oprit pentru control un autoturism care se deplasa spre Dej. La volanul acestuia a fost identificat un tânăr de 26 de ani din Bârsău, judeţul Satu Mare.

 Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean din Baia Mare, unde i-au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.