Gama Samsung Galaxy S20 este disponibilă pentru precomandă și în România! Iată ce trebuie să știi înainte de a-ți alege un nou terminal!

0
851

Fiecare început aduce cu sine câte un val de noi telefoane mobile cu sistem Android. Unele dintre ele sunt bune, altele mai puțin bune; Unele un dezastru și altele bijuterii ale tehnologiei de care, odată ce le cumperi, nu mai vrei să te desparți niciodată. Din ceea ce știm până acum despre gama S20 de la Samsung, se pare că și aceste noi telefoane mobile vor face senzație, cel puțin judecate după ceea ce promit pe hârtie. Ele par a fi niște dispozitive cum nu am mai văzut niciodată până acum și abia așteptăm să intrăm în posesia lor.

Anul 2020 ne aduce de la Samsung trei telefoane cu specificații de top și anume: Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra. Toate aceste trei dispozitive impresionează pe toate planurile și de aceea, dacă îți permiți să plătești prețul stabilit de Samsung pentru oricare dintre ele, nu mai are rost să cauți mai departe și poți să-ți închei de acum sesiunea de shopping pentru terminale cu sistem Android de anul acesta, investind într-unul din ele.

Un procesor la care visam de ceva vreme

Prima veste bună în legătură cu gama S20 este faptul că toate cele trei terminale ale sale sunt dotate cu procesoare Qualcomm Snapdragon 865 spre deosebire de gama S10 ale cărei terminale pentru piața europeană gândesc cu procesoare Exynos. Pe de altă parte, pentru puterea unui dragon, trebuie să fii dispus să scoți din buzunar cel puțin 1000 de dolari, atât cât costă cel mai ieftin dintre terminale, dar merită!

Fără variante de buget anul acesta

Spre diferență de anii trecuți, în 2020 Samsung a adoptat o strategie de piață complet nouă. Nu numai că a sărit peste multe numere când a trecut de la S10 la S20, dar nici nu a mai creat ca până acum un telefon bun într-o variantă standard, una de buget și una premium. Abordarea din 2020 seamănă mai mult cu ceea ce face Apple în cazul terminalelor sale. Astfel, avem de-a face cu un telefon bun, unul mai bun și unul și mai bun.

Primele display-uri cu rată de refresh de 120 Hz

Telefoanele cu rată mare de refresh sunt la modă de ceva ani, iar popularitatea lor este în continuă creștere. Până anul acesta, Samsung nu a acordat prea multă atenție acestui detaliu, dar în cazul gamei S20 toate terminalele sunt dotate cu display-uri performante datorită cărora dispozitivele par infinit mai rapide față de tot ceea ce au lansat coreeni până acum. Cu o rată de 120 Hz, fluiditatea se observă atât în cazul jocurilor, cât și la utilizarea aplicațiilor ca de exemplu Twitter, Linkedin, Facebook sau Instagram.

Camere prin care Samsung își demonstrează adevăratele aptitudini

Nu ne plângem deloc de camerele dispozitivelor din gamele S9 și S10. Dar spre deosebire de ceea ce promite S20, Samsung a părut că și cum nu prea își dă interesul nici la acest capitol. Însă e clar că țintește către premiul 1 la categoria cea mai bună cameră anul acesta deoarece cu Samsung Galaxy S20 Ultra a întrecut orice telefon de pe piață, cel puțin la numărul de megapixeli. Astfel, în ceea ce privește fotografia, unul din principalele subiecte de interes ale utilizatorilor, telefoanele Samsung Galaxy S20 se laudă cu:

  • Samsung Galaxy S20: cameră principală wide de 12 MP și f/1.8; cameră telephoto de 64 MP și f/2.0; cameră ultra-wide de 12 MP și f/2.2;
  • Samsung Galaxy S20+: cameră principală wide de 12 MP și f/1.8; cameră telephoto de 64 MP și f/2.0; cameră ultra-wide de 12 MP și f/2.2; cameră ToF;
  • Samsung Galaxy S20 Ultra: cameră principală wide de 108 MP și f/1.8; cameră telephoto de 48 MP și f/2.0; cameră ultra-wide de 12 MP și f/2.2; cameră ToF.

Trei telefoane cu baterii impresionante

Încă un aspect la care terminalele Samsung Galaxy S20 impresionează este capacitatea bateriei. Neavând o variantă lite, toate cele trei terminale sunt dotate cu baterii foarte generoase de 4000, 4500 și 5000 mAh care, sperăm, le oferă o autonomie pe măsură.

Cât costă noua gamă Samsung Galaxy S20?

Poți deja să precomanzi oricare din terminalele gamei S20, direct pe website-ul Samsung.com în următoarele culori:

  • Samsung Galaxy S20 în culorile Cosmic Gray, Cloud Blue, Cloud Pink și Cloud White începând de la 4.299 de lei;
  • Samsung Galaxy S20+ în culorile Cosmic Gray, Cloud Blue, Cloud Black și Cloud White începând de la 4.799 de lei;
  • Samsung Galaxy S20 Ultra în culorile Cosmic Gray și Cloud Black începând de la 6.499 de lei.

De asemenea, în ceea ce privește culoarea sau design-ul, dacă îți dorești un telefon mobil cu un aspect deosebit, nu uita să investești și într-un set de huse Samsung Galaxy S20, S20+ sau S20 Ultra de la Itelmobile.ro care să-i dea personalitate!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.