SAR ÎN AJUTORUL STATULUI: O firmă din Baia Mare poate produce măsti de protecție reutilizabile la doar 3,5 lei/bucată (galerie foto)

0
5439

Astăzi v-am prezentat într-un articol cum măștile de protecție se vând la sume astronomice. Poliția de Frontieră Maramureș a achitat 4,6 lei (inclusiv TVA) pentru o mască de unică folosință. Pe de altă parte, Primăria Sighet a plătit 7,99 lei plus TVA pentru o mască.

Acum vă prezentăm oferta unei firme din Baia Mare, care poate produce o mască la doar 3,5 lei (plus TVA) – cu mențiunea că nu este de unică folosință. Acesta se poate dezinfecta și spăla în mașina de spălat la 90 grade Celsius!!!

”Societatea noastră are la data de astăzi 118 angajați și este specializată în producție confecții textile de orice tip.

Este situată pe strada Victoriei nr. 240 în Baia Mare (…). Putem coase și produce orice tip de îmbrăcăminte cu posibilitatea ca aceste produse să fie dezinfectate în clor, spălate la minim 90 grade C în mașini industriale de spălat. (…)

Ne punem la dispoziția dvs atât cu materia primă existentă pe stoc cât și cu capacitatea de producție în cazul în care aveți nevoie de echipament de lucru, cearceafuri, măști, combinezoane etc.

Măștile nu sunt de unică folosință, categoria PROSUS MASCA REUTILIZABILĂ / ECHIPAMENT DE LUCRU , acestea se pot spăla și dezinfecta în mașina de spălat la temperatură de 90 grade Celsius. Prețul de producție este de 3,5 lei bucata/plus TVA”

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.