FOTO: Cozi interminabile la supermarketurile din Baia Mare! Autoritățile fac un apel la calm

1
3186

Măsuri suplimentare au fost instituite la supermarket-urile și hypermarkt-urile din oraș. Pentru a elimina aglomerația și a proteja clienții și angajații, s-a decis ca în incinte să intre un număr mic de persoane.

Astfel, după ce băimărenii au intrat buluc în magazine au fost nevoiți să aștepte ore-ntregi să plătească produsele din cărucioare. Când au văzut ce se întâmplă administratorii magazinelor au decis să permită accesul în unitatea economică a 5 persoane. Astfel oamenii așteaptă afară pentru a putea intra.

Pe de altă parte în mall-urile băimărene oamenii nu se înghesuie. Și acolo o primă măsură a fost luată. Spre exemplu în Value Center de luni mall-ul programul de funcționare este între 12-20. Excepție va fi pentru hypermarket-ul din interior și a altor câteva magazine.

www.baiamare24.ro face un apel la responsabilitate și îi roagă pe cetățenii care au sosit din țările afectate de coronavirus să respecte cu strictețe indicațiile autorităților pentru a proteja sănătatea familiei și a comunității.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.