Soţul Sorinei Pintea infirmă că fostul ministru va candida la Primăria Baia Mare

0
797

Soţul Sorinei Pintea infirmă faptul că fostul ministru al Sănătăţii ar mai vrea să candideze pentru funcţia de primar la Baia Mare, aşa cum s-a auzit zilele acestea.

“Vreau să infirm un zvon, şi anume că s-a hotărât să candideze pentru o funcţie politică. În niciun caz nu e vorba de aşa ceva.

Vrem să ajungă la o stare de sănătate măcar ca cea dinainte de zilele astea. În nicun caz nu ne interesează candidatura“, a spus Ovidiu Goga, duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Soţul Sorinei Pintea: Coldea (SRI) a fost şeful meu direct

Soţul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a spus duminică, la Antena 3, întrebat fiind dacă îl cunoaşte pe Florian Coldea, director adjunct al SRI, că nu l-a cunoscut personal, dar că i-a fost şef.

“A fost şeful meu direct (Florian Coldea – n.r.) în materie de organizare formală, cel care îţi coordonează activitatea zi de zi, ca şef al Serviciului Român de Informaţii. 

Nu am avut nicio întâlnire personală cu dânsul, nu am avut prilejul să mă întâlnesc personal cu dânsul, doar prin intermediul unor schimburi de rapoarte specifice activităţii de infomaţii”, a spus Ovidiu Goga, duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Sursa: Antena3.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.