AȚI VĂZUT-O? – O tânără din Satu Mare, elevă în Baia Mare, a dispărut fără urmă acum trei zile

0
1177

Sătmăreanca Carmen T., în vârstă de 18 ani, a dispărut fără urmă de patru zile. Potrivit informațiilor PresaSM, tânăra este din comuna Pomi, județul Satu Mare, dar frecventa cursurile unei școli din municipiul Baia Mare, județul Maramureș.

Garsoniera din municipiul Baia Mare, în care locuia tânăra cu chirie, nu este răvășită, semn că nu a intrat nimeni prin forță. Părinții au apelat deja la ajutorul polițiștilor, care au demarat o anchetă. Oamenii legii i-au audiat pe ultimele persoane care ar fi putut să o vadă pe Carmen, potrivit informațiilor PresaSM.

DirectMM.ro a vorbit cu mama tinerei, care a relatat că nu are liniște până când își va găsi fiica. “Fetița mea a dispărut de joi, undeva de după amiază către seară. Știu asta pentru că am vorbit cu ea la telefon după ce s-a întors de la liceu. Ultima dată a fost văzută în zona străzii Vlad Țepeș, acolo locuiește” – a relatat mama lui Carmen.

Carmen are 1,50 înălțime aproximativă, are părul vopsit roșu aprins, ochii verzi-albăstrui și nu are buletinul de identitate asupra ei. La momentul dispariției, purta o geacă gri din material textil. Apare, adeseori, activă pe Internet, însă familia spune că nu este vorba despre Carmen, ci despre o prietenă a ei care are parola de acces pe profilul acesteia.

Conform informațiilor existente, garsoniera în care locuiește eleva de clasa a XII-a nu prezintă urme că cineva ar fi intrat prin efracție. Există mai multe ipoteze, care, în prezent, sunt cercetate de anchetatori, inclusiv cea că ar fi fost sechestrată.

Dacă aveți informații, vă rugăm să sunați la 112!

BaiaMare24.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.