Soţul lui Pintea: Circulă pe Facebook o poză cu soţia mea la un bal. Dacă se ajunge aici cu minciuna, nu ştiu ce să mai spun

0
1722

Soţul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, dezminte faptul că fotografia cu fostul ministru la un bal, care circulă pe Facebook, este actuală.

“La noi, la Baia Mare, a apărut o fotografie cu soţia mea care ar fi prezentă la un bal. Dacă se ajunge până aici cu minciuna… nu ştiu ce să mai spun. E o fotografie mai veche”, a spus soţul Sorinei Pintea, duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

“Asta este o lipsă de umanitate”, a continuat Goga. Potrivit acestuia, Sorin Pintea nu are o stare deloc bună, iar acum este internată şi i se fac mai multe analize.

Pe Facebook a circulat duminică o fotografie cu Sorina Pintea prezentă la un bal al PSD, despre care se lasă de înţeles că ar fi chiar de azi.

Soţul lui Pintea: Circulă pe Facebook o poză cu soţia mea la un bal. Dacă se ajunge aici cu minciuna, nu ştiu ce să mai spun.

Soţia mea în spital, nu e bine deloc. Nu înţeleg de ce a fost plimbată în cătuşe, având o stare de sănătate aşa precară

“Sorina Pintea acum e în spital, evaluarea durează mai multe zile, sper să ştim curând nivelul de recădere în dermatomiozită la care a ajuns.

Nu e bine deloc, ieri a avut tensiune mică, glicemie mare, are o stare proastă, psihic încercăm să ne susţinem reciproc. Cel mai bine se autoobservă ea. Sunt 10 cazuri de dermatomiozită la un milion de locuitori, e o îngrijorare mare a noastră, mai ales că simptomele au reapărut de acum 3 luni în numai cinci zile.

Nu am înţeles de ce a fost plimbată în cătuşe, având o stare de sănătate aşa precară. Mi-a spus că a fost extrem de afectată.

Ieri dimineaţă mi-a spus să-i arunc îmbrăcămintea cu care a fost dusă acolo, saă nu o mai vadă niciodată. Mai mult cred că nu este de spus despre acest incident.

Cred că a început să se politizeze şi chiar excesiv această situaţie şi nu cred caă e cazul, că e vorba de o afecţiune e foarte gravă.

La noi, la Baia Mare, apărut o fotografie cu soţia mea care ar fi prezentă la un bal. Dacă se ajunge până aici cu minciuna… nu ştiu ce să mai spun. E o foto mai veche”, a spus soţul Sorinei Pintea, duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.