EXCLUSIV – CAZ DISPARIȚIE: Eleva dispărută în Baia Mare a fost găsită omorâtă și îngropată la DOROLȚ. Iubitul ei a fost prins la PTF Petea azi noapte

0
7070

Vă prezintă în exclusivitate informații de ultim moment în cazul tinerei de 18 ani dispărute pe raza municipiului Baia Mare. Conform unor surse se pare că tânăra ar fi fost găsită decedată în Dorolț (Satu Mare) și că ancheta este plină desfășurare. IPJ Maramureș și Parchetul Maramureș nu scot niciun cuvânt referitor la acest caz, precizându-ne să așteptăm un comunicat oficial, care ne va fi furnizat.

Totuși sursele noastre ne-au confirmat faptul că ancheta se desfășoară la Dorolț și este coordonată de procurorii maramureșeni. Fata a fost găsită îngropată și există suspiciuni rezonabile că a fost ucisă. Principalul suspect este iubitul ei de 21 ani care a fost reținut azi noapte în vama PETEA în timp ce vroia să plece din țară. Conform anchetatorilor fapta ar fi fost comisă în data de 5 martie 2020. Suspectul va fi dus la Spitalul de Psihiatrie pentru expertiză de specialitate.

Actualizare – IPJ Maramureş și Parchetul pe lângă Tribunalul Maramureș

În seara zilei de 6 martie 2020, ora 19.00, Poliția municipiului Baia Mare, a fost sesizată despre faptul că o tânără în vârstă de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu și până la momentul sesizării, nu s-a întors. Imediat s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, care a efectuat activități ample de căutare și investigare și s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

Pe baza materialului probator administrat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, la data de 8 martie 2020, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Prin ordonanța din 9 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămata a fost victima unei infracțiuni contra vieții comisă la data de 5 martie 2020.

STIREA INIȚIALĂ

Potrivit surselor ActualMM, se pare că iubitul adolescentei ar fi fost prins și reținut de către polițiști vineri-noapte, în vama Petea, chiar în timp ce voia să iasă din țară. Încă nu se știe exact care este legătura dintre reținerea tânărului și dispariția lui Carmen. Cert este că tânăra este în continuare dispărută.

T. Carmen-Andreea a fost dată dispărută în urmă cu câteva zile. Tânăra, originară din Satu Mare, locuia cu chirie într-o garsonieră din Baia Mare, aceasta fiind elevă a Colegiului Mihai Eminescu. Ultima dată, tânăra a fost văzută pe strada Vlad Țepeș din municipiu.

Pe de altă parte, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare infirmă faptul că minora ar fi fost găsită decedată, așa cum se zvonește.

DirectMM.ro a vorbit cu mama tinerei, care a relatat că nu are liniște până când își va găsi fiica. “Fetița mea a dispărut de joi, undeva de după amiază către seară. Știu asta pentru că am vorbit cu ea la telefon după ce s-a întors de la liceu. Ultima dată a fost văzută în zona străzii Vlad Țepeș, acolo locuiește” – a relatat mama lui Carmen.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.