DETALII ȘOCANTE CRIMĂ ELEVĂ: Trupul neînsuflețit al tinerei, scos din greșeală din pământ de un agricultor, cu plugul

0
3390

Un agricultor care făcea lucrări agricole în Dorolț a fost cel care a găsit cadavrul tinerei din Pomi dată dispărută în cursul zilei de joi. Bărbatul opera un plug când a dat peste trupul neînsuflețit al lui Carmen. 

Surse au precizat că un agricultor ar fi fost cel care a găsit corpul neînsuflețit al tinerei din Pomi, care a fost dată dispărută în cursul zilei de joi. Bărbatul se afla la muncă, pe câmp, cu plugul, în momentul în care utilajul s-a lovit de cadavru, au mai precizat surse apropiate anchetei.

Se pare că iubitul fetei este unul dintre suspecți. Acesta ar fi încercat să o scoată pe tânără afară din țară, iar când aceasta a refuzat, ar fi ucis-o pe tânăra în vârstă de 18 ani, pe data de 5 martie. Informația nu este confirmată în mod oficial de anchetatori, dar procurorii au precizat că au indicii cu privire la săvârșirea “infracțiunii contra vieții comisă la data de 5 martie 2020”.

Pe surse, PresaSM a aflat și că iubitul fetei, orginar din Maramureș, în vârstă de 21 de ani, ar fi încercat să iasă afară din țară în cursul serii de duminică, dar a fost oprit de polițiștii de frontieră de la Petea.

Sursele noastre susțin că băimăreanul Cristian Cardoș (21 ani) ar fi intenționat să ajungă în Olanda, unde ar mai fi lucrat o perioadă de timp. El locuia pe strada Porumbescu din Baia Mare.

Conform anchetatorilor tânara prezenta leziuni severe la nivelul capului dar și pe trup.

Procurorii din Maramureș au confirmat faptul că în acest caz a fost inițial deschis un dosar pentru dispariție și lipsire de libertate, după care acesta s-a transformat într-unul de crimă. Anchetatorii au precizat și că în acest caz există deja un suspect principal.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.