FACEM LUMINĂ: Astăzi polițiștii au deschis dosar penal pe numele profesorului care ar fi agresat un elev de clasa VIII-a

0
798

Ieri v-am prezentat în exclusivitate informații halucinante de la Școala Generală din Vișeu de Jos. Acolo un profesor este acuzat că ar fi agresat un elev de clasa a VIII-a și că ar pipăi elevele.

Poliția a deschis dosar penal

”Cu privire la cazul de la Școala Gimnazială din comuna Viseu de Jos, unde un profesor în vârstă de 66 de ani, ar fi agresat un elev în timpul cursurilor, astăzi polițiștii de la secția 4 Leordina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” Purtare abuzivă “. In cauza cercetările continuă, urmând ca la finalizarea lor sa fie dispuse măsurile legale” a transmis IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE: ISJ Maramureș

Ca urmare a informației apărute în mass-media cu privire la situația în care au fost implicați un elev și un cadru didactic de la Școala Gimnazială Vișeu de Jos, marți, 03.03.2020, ora 16:25, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a luat legătura cu directorul Școlii Gimnaziale Vișeu de Jos.

În cursul zilei de astăzi, 04.03.2020, directorul Școlii Gimnaziale Vișeu de Jos a trimis o notă de relație și s-a constituit o comisie de inspectori școlari care cercetează aspectele referitoare la acest caz.

La finalizarea verificării desfășurate de inspectorii școlari, vă vom transmite mai multe date.

Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.