EXCLUSIV / ACTUALIZARE: CAZ ȘOCANT LA ȘCOALA DIN VIȘEU DE JOS – Un profesor pensionar acuzat că ar fi lovit un elev și că ar pipăi fetele (foto)

3
11002

Caz incredibil la școala generală din Vișeu de Jos. Conform surselor noastre, incidentul s-ar fi petrecut astăzi în timpul orei de istorie. Un elev de clasa a VIII-a ar fi fost lovit de profesor pentru că nu ar fi reușit să scrie după cum dânsul ar fi dictat.

Trebuie spus că elevul s-a întors în România din Spania și că îi este extrem de greu să se adapteze la sistemul de învățământ românesc.

Astăzi, din ce am reușit noi să aflăm, la școală s-a prezentat tatăl băiatului agresat pentru a discuta cu profesorul. Acesta nu ar fi recunoscut nimic.

Mai mult, părinții sunt revoltați și datorită faptului că același profesor ar pipăi elevele de clasa a VIII-a în zonele intime. Avem mărturiile unor părinți cărora fiicele le-au povestit cum sunt atinse în zona sânilor, a fundului etc. Totodată, aceștia susțin că bărbatul le vorbește extrem de vulgar.

De toate aceste incidente se pare că știe inclusiv diriginta clasei, însă nu s-au luat măsuri de frica directorului, care, conform surselor noastre, este chiar fratele profesorului acuzat.

Trebuie să menționăm faptul că fotografia care însoțește acest articol îl prezintă pe același profesor în timp ce ar agresa un alt elev în sala de clasă în urmă cu ceva timp.

Vom reveni cu detalii și declarații oficiale din partea ISJ Maramureș, IPJ Maramureș referitoare la acest caz.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și desfășoară verificări cu privire la aspectele semnalate în articolul de presă, urmând ca în funcție de cele constatate să dispună măsuri legale.

Comenteaza cu Facebook

3 COMENTARII

  1. Nu este adevarat,am fost și eu elev la acest profesor și s-a comportat foarte de treaba cu noi,mai ne certa uneori,dar nu ne bătea,era un profesor mai dur dar doar atât.

  2. Și mie me profesor de istorie și pipăie fete și zice că le-a mai crescut sâni de anu trecut și bate elevi le da către o palmă de-i baga supt banca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.