GROTESC- ORICE PENTRU UN VOT: Candidata PNL la primaria Sighet ar fi trimis poze horror din spital unui deputat USR (FOTO)

0
1094

”Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat zilele trecute imagini cu starea deplorabilă în care se găsesc unele secții și clădiri ale SpitaluluI Municipal Sighetu Marmației. Unitatea spitalicească se află în subordinea Consiliului Local Sighet. Conducerea spitalului a avut, în toate cazurile, culoarea politică a primarului. Deci, când a condus omul PSD-ului spitalul, când omul PNL-ului.

Cine i-a „turnat” la deputat imaginile? Întrebarea nu ar conta, dacă ar fi vorba de un pacient, care este obligat să îndure mizeria creată de niște politicieni care au făcut prea puțin pentru spitalul orașului! În acest caz, turnătoria este o auto-delațiune a incompetenței și nepăsării. Într-una dintre imagine, în oglindă, se vede chipul „fotografului”, consilierul liberal Daniela Onița -Ivașcu. Cea care ar fi putut, prin poziția pe carea avut-o în mandatul trecut și în acesta, să provoace anumite măsuri de îmbunătățire a condițiilor în care stau bolnavii.

Enigma a fost dezlegată de organizația USR Sighetu Marmației, care i-au taxat consilierei, candidat la primărie, jocul electoral pe care-l face: „De ce nu a solicitat deputatei PNL Maramureș să intervină, doar este și ea medic?!

Lipsită de soluții, dar cu dorințe ascunse (n.n. Onița-Ivașcu) a preferat să trimită pozele colegului nostru Emanuel Ungureanu, deputat USR, confirmând și faptul că suntem unicul partid care luptă în realitate cu corupția. Probabil că și pentru ea, USR e soluția schimbării”.

Text și foto preluate de pe pagina de facebook/Atact la Cenzură

#######

Conform informațiilor furnizate de Prefectura Maramureș la Sighetu Marmației se deplasează Corpul de Control al Ministerului Sănătății.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.