Sorina Pintea a cerut să fie dusă de urgență la spital pentru a primi tratament

0
703

Antena 3 a prezentat în exclusivitate documentul prin care Sorina Pintea a cerut să fie dusă de urgență la spital. Fostul ministru al Sănătății dorește să fie tratată în mod corespunzător.

Medicii au fost chemaţi de urgenţă, duminică, la arestul central din Capitală, după ce Sorina Pintea a anunţat că se simte rău. Acesta a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost dusă la spital, ci i s-a administrat doar o perfuzie.

La fața locului a ajuns un echipaj SAJ, care a consultat-o pe Sorina Pintea. Medicii i-au administrat o perfuzie, iar cazul nu a necesitat internare.

”În această dimineață, la Centrul de Retinere și Arestare Preventivă nr 1. a fost solicitată ambulanța, pentru o persoană aflată în arest preventiv.
Persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”, se arată într-un comunicat.

Sorina Pintea declarat de curând că s-a luptat cu dermatomiozita, o boală gravă pentru care a avut nevoie de șapte luni de tratament.

Dermatomiozita este o afecțiune musculară, care determină și un anumit tip de erupție cutanată. Este o boală destul de rară și apare mai des la femeile cu vârste între 40 și 60 de ani.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.