ULTRAJ ÎN BAIA MARE – Unui polițist local i-a fost dislocat umărul

0
817

Totul s-a petrecut azi noapte, pe Bd. Unirii din Baia Mare, în faţa unui non-stop, în urma unii apel la 112. Un bărbat a reclamat faptul că mai multe persoane fac gălăgie şi consumă alcool în stradă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie locală.

În momentul în care au vrut să-i legitimeze, cei în cauză au refuzat, ba mai mult, au devenit recalcitranţi, chiar sărind la oamenii legii.
Aceştia au încerc să-i imobilizeze, doar că în încăierare unui poliţist i-a fost dislocat umărul, astfel că a fost nevoie să se deplaseze la spital, ulterior la Poliţia Municipiului Baia Mare, unde sa întocmit dosar penal pentru ultraj.

ACTUALIZARE
“La Poliția Municipiului Baia Mare s-au prezentat un echipaj al Poliţiei Locale şi un bărbat de 32 de ani. Agenţii au declarat că bărbatul a provocat scandal şi a lovit în faţă pe unul dintre ei. Colegii mei au au întocmit dosar pentru pentru ultraj, pe care l-au înaintat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, declară Florina Meteş, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.