BÂRSANA: Percheziţii domiciliare – Centrale termine contrafăcute vândute în Maramureșul Istoric

0
806

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat în cursul zilei de azi trei percheziţii domiciliare pe raza comunei Bârsana şi au pus în executare trei mandate de aducere, emise pe numele unor persoane cercetate pentru comiterea unor infracţiuni economice.

Cele trei persoane sunt cercetate în cadrul unui dosar penal întocmit de poliţişti sub aspectul comiterii infracțiunilor de concurenţă neloială, contrafacere de mărfuri şi punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate până în prezent au relevat că suspecţii ar fi comercializat mai multe centrale termice, cu sigla unei mărci protejate, care prezentau suspiciuni concrete de contrafacere.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat două centrale termice care utilizează combustibil solid şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor diverse înscrisuri şi un telefon mobil.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.