CE MI PSD, CI MI PNL – CUMETRIE: Fina liderului PNL Maramureș numită inspector școlar

0
2638

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Maramureş a făcut noi numiri pe posturile rămase libere după demiterea celor cinci inspectori.

Locul inspectorului Flaviu Vida (inspector şcolar pentru istorie + ştiinţe socio-umane) a fost luat de Cornel Marius Voinaghi, profesor de istorie la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Sighetu Marmaţiei.

De asemenea, pe postul ocupat până în 13 februarie de Andrea Fagi a fost numită Maria Djogolea Fănăţan, profesor pentru învăţămât preşcolar la Grădiniţa cu program prelungit „Micul Prinţ” Baia Mare. Aceasta este fina lui Ionel Bogdan, preşedinte PNL Maramureş, care este şi secretar de stat în Cancelaria Primului-ministru, Ludovic  Orban.

Atribuţiile celorlalţi inspectori demişi au fost preluate de inspectorii din cadrul instituţiei până la numirea pe post a altor dascăli.

***

În 13 februarie, adică în timpul semestrului nu în vacanţă, conducerea ISJ a decis să demită din funcţie cinci inspectori şcolari. Este vorba despre Natalia Fornvald (inspector pentru învăţământul primar), Cristina Buda (inspector şcolar pentru învăţământ special), Fagi Andrea (inspector şcolar pentru management instituţional), Oana Tompoş ( inspector şcolar pentru învăţământ particular) şi Flaviu Vida ( inspector şcolar pentru istorie + ştiinţe socio-umane).

Preluare text și foto: www.maramureșmedia.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.