DOLIU LA FC PRIETENIA BAIA MARE: Avocatul Tavi Cioltea – ”Bunicu” s-a stins din viață la 70 ani

0
2168

Octavian Cioltea președinte de onoare la FC Prieenia Baia Mare s-a stins din viață astăzi 16 februarie 2020 la vârsta de 70 ani! Acum câteva zile și-a sărbătorit cea de-a 70-a aniversare alături de familie, prieteni, colegi.

L-am sunat și eu să îi urez o viață lungă și frumoasă, mi-a exprimat dorința de a-l avea alături de noi mulți ani, să ne bucurăm de el și prietenii lui de o viață și familia. Mi-a spus că se odihnește puțin, înainte de a-și primi oaspeții așa cum se cuvine, cum numai el știa să o facă. Se simțea obosit, dar pentru el nu conta decât să-și simtă familia și prietenii aproape, ca el să-i simtă aproape, să împartă bucuriile și tristețile alături de ei.

Bunicu a fost unic prin felul său de afi, prin felul de a dărui, și-a iubit aproapele ca pe sine însuși și era dușmanul declarat al nedreptăților. A iubit fotbalul cu toată suflarea sa și a dat această suflare patru decenii echipei FC Prietenia, echipă pe care a înființat-o în anii 70. 

E foarte greu să găsești cuvintele potrivite într-un astfel de moment și mai bine decât noi cel care l-am cunoscut și iubit pe Bunicu, o face Alina, fiica lui mult iubită, care i-a călcat pe urme în cariera sa profesională: 

… să nu plângeți după mine. Mai bine beți și cântați , c-ați avut un OM ca mine”
Asta v-ar fi spus acum Bunicu’ sau Nea’ Tavi sau domnul Cioltea.
Mie și lui Șerban ne ar fi spus “ Fruntea sus, Dați-i bice înainte !”
In aceasta noapte a plecat pentru pledoaria finala in fața Judecătorului suprem. Cu roba pe braț, “ tașca” în mână și mingea la picior s-a dus, cu voi toți în gând, să se “ hodinească” un pic intr-o lume mai puțin nedreaptă.
În lumea asta a noastră mică ne vei lipsi enorm, Papa !!!”

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Preluare: Ioan R. Șter – www.baiamaresport.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.