DE TOATE PENTRU TOȚI – Accidente în Baia Mare și Colțirea. Tencuială desprinsă pe Victor Babeș. Incendii în reședința de județ și în Ponorâta

0
581

Pompierii militari maramureșeni au intervenit în cazul a cinci situații de urgență în ultimele 24 de ore.

Baia Mare. Militarii Detașamentului Baia Mare au intervenit pe strada Mărgeanului, unde un mijloc de transport a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului au ars elementele combustibile din compartimentul motor și nu au rezultat victime.

Colțirea. Pompierii au asigurat măsurile P.S.I. în urma producerii unui accident rutier în urma căruia nu au rezultat victime.

Ponorâta. Pompierii militari din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit în podul unei locuințe. Flăcările au distrus diverse obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și materiale textile.

Baia Mare. Pe strada Victor Babeș, pompierii băimăreni au fost chemați să îndepărteze tencuiala și izolația de pe un bloc. Acestea erau desprinse parțial de pe bloc și prezentau pericol.

Baia Mare. În această dimineață echipajul de descarcerare, un echipaj de stingere și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, din cadrul Detașamentului Baia Mare, au intervenit la un accident rutier în urma căruia o persoană a rămas încarcerată. După ce a fost descarcerată, victima a fost preluată de către echipajul medical și transportată la spital.

BaiaMare24.ro

foto – arhivă

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.