FOTO: Accident grav în județul Satu Mare! Mașini în șanț. Un șofer încarcerat, unul din Maramureș

0
700

Accident foarte grav pe Drumul Național 19, la intrare în localitatea Pișcolt, în județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 14.00.

Potrivit informațiilor PresaSM, șoferul unei autoutilitare, care se afla staționată pe contrasens, a încercat să se pună în mișcare, dar nu a observat că șoferul unei alte autoutilitare s-a apropiat de el.

Din păcate, impactul a fost iminent, iar cele două camionete au ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Șoferul unei firme de curierat rapid a rămas încarcerat în interior, fiind solicitat sprijinul specialiștilor în descarcerare de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Localnicii s-au mobilizat și au reușit să îl extragă pe șofer, iar până când au ajuns pompierii, șoferul era deja scos. Acesta s-a lovit la nivelul capului, fiind preluat de un echipaj medical de prim-ajutor și transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Cel mai probabil, în cauză se va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ce spune Poliția: ”În urma primelor verificări efectuate la fața locului de către polițiști, rezultă faptul că un șofer, de 33 de ani, a intenționat să pornească de pe loc, pentru a efectua un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla în depășirea lui, condus de un bărbat, de 40 de ani, din Tăuții Măgherăuș. În urma impactului ambele autoturisme au ajuns în șanțul din partea stângă a direcției de deplasare. Bărbatul, de 33 de ani, a suferit vătămări corporale astfel că a fost transportat la spital. Niciunul dintre conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan”.

Sursa: PresaSM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.