Conferința “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI” – Baia Mare 2020, ediția a V-a

0
577

A V-a ediție a Conferinței “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI” se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2020 și va reuni, în Baia Mare, reprezentanţi din lumea medicală şi din structurile reprezentative ale situaţiilor de urgenţă, din întreaga țară.

Evenimentul va debuta în cursul zilei de mâine, 30 ianuarie 2020, cu lucrări științifice și se va termina cu un remarcabil exercițiu de salvare, desfășurat la barajul Firiza. După acest moment, participanții vor avea parte de o seară cu specific maramureșean.

Pentru cea de-a doua zi a simpozionului, s-a pregătit o serie de expuneri de mare interes, pentru tot ceea ce inseamnă situațiile de urgență, prezentate de cele mai de seamă personalități în domeniu. Ziua se va încheia cu o cină festivă.

Lucrările Conferinței vor continua în 1 și 2 februarie 2020, fiind adresate în principal personalului medical, paramedical, pompierilor și salvamontiștilor.

„Conferința “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI” a devenit o tradiție pentru județul Maramureș. Pentru noi, schimbul de informații și experiență, constituie URGENȚĂ!”, spun organizatorii.

Informații în timp real pe pagina de facebook a evenimentului. www.baiamare24.ro este partner media al evenimentului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.