FOTO/VIDEO: DIN NOU LA DEBLOCĂRI DE UȘI – Sigheteancă găsită moartă de 5 zile în casă. Băimărean căzut în casă preluat de Ambulanță

0
1300

În cursul serii de astăzi pompierii maramureșeni au avut parte de două intervenții în care au fost nevoiți fie să spargă ușile, fie geamurile. Din păcate, la fel ca ieri când un bărbat a fost găsit mort, iar altul ”mort de beat”, și astăzi la unul dintre cazuri s-a constatat decesul persoanei.

În Baia Mare, pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină la deblocarea unei uși la un apartament situat pe bulevardul București. Era o persoană căzută care, după pătrunderea în imobil, a fost preluată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

La Sighetu Marmației din păcate, după ce au spart un geam pentru a pătrunde într-un imobil de pe strada George Coșbuc, au găsit o femeie în vârstă de aproximativ 55 de ani decedată. Se pare că decesul ar fi survenit în urmă cu cinci zile.

Femeia urmează să fie preluată de Serviciul de Medicină Legală pentru a fi fost dusă la morgă unde necropsia va stabili cauza decesului. Din ce ne-au transmis cititorii noștri cadavrul nu va fi redicat decât mâine dimineață. Informația a fost infirmată oficial de reprezentanții Spitalului și spun că femeia decedată a fost dusă deja la morga Spitalului Sighet.

Nu s-au constatat urme de violență pe corpul acesteia. Poliția a deschis o anchetă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.