Scandalul mașinilor de lux explodează la MAI. BMW-ul seria 7 folosit de vicepreședinții PNL ai Camerei Deputaților. Polițiștii – cu loturi de sicrie pe patru roți

0
675

Scandalul maşinilor de lux explodeaza la Ministerul de Interne. Marcel Vela o acuză pe Carmen Dan ca a facut cadou un bolid de lux conducerii Camerei Deputaţilor.

Ministrul de Interne susţine că au fost cumpărate, pe langa autoturismul de mii de euro, alte patru maşini pentru paza demnitarilor PSD. ”Au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă cadou la Camera Deputaţilor din banii poliţiştilor. Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie care să asigure protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin cinci sute de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum”, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, Marcel Vela.

În replica presedintele interimar al social democratilor, Marcel Ciolacu susţine că bolidul de lux a fost folosit de doi vicepresedinti PNL. 

Ministrul de Interne o acuză pe Carmen Dan că a cumpărat un bolid de lux pentru Camera Deputaților, dar şi alte patru autoturisme de care s-ar fi bucurat membrii PSD. 

Mașina de mii de euro a fost folosită exclusiv de vicepreședinți ai forului legislativ din partea PNL, spune președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu. 

Reacția lui Marcel Vela vine după revolta sindicalistilor cu privire la lipsa dotărilor de la ministerul de interne. Sindicatul Europol i-a transmis ministrului, să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre”, după ce o mașină cu doi polițiști s-a răsturnat într-un șanț în apropiere de Satu Mare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.