EXCLUSIV GALERIE FOTO: ”La recomandarea domnului Coste de la fabrica… venim. Mi-a lipit dantura cu SUPER GLUE și mi s-a infectat gura” (ACTUALIZARE)

2
2094

Așa cum v-am obișnuit www.vasiledale.ro și www.baiamare24.ro vă prezintă informații în exclusivitate referitoare la cazul falsului medic stomatolog din Baia Mare, identificat și reținut de polițiștii maramureșeni sub coordonarea procurorului de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

A mers la recomandare

”Suntem o gramadă de la fabrica unde lucram ce am mers la doamna stomatolog. Când ajugeam acolo o doamnă mai în vârstă ne întreba cine ne-a trimis. Domnul Coste de la fabrica… Aaa. Bun. Intrați. Și cafea primeam. Mie mi-a făcut lucrarea care m-a costat 4.000 de lei. Numai eu știu ce dureri am suportat în timpul ce lucra. După câteva zile a început să mă doară și mi s-a infectat gura. Am mers la dânsa să vadă care e baiul, dar mi se spunea că este plecată în America. Și nu sunt singurul. Cunosc o grămadă de oameni care veneau la ea. Dacă nu ajungeam la timp la programare ne certa că ea nu poate să aștepte, că are alți clienți.

De ceva vreme am făcut și diabet. Nu știu dacă din cauza lucrărilor. Luni dimineață merg la poliție și depun plângere, iar apoi merg să fac analizele. Am vorbit deja și cu alți colegi care vor face același lucru. Este incredibil cum ne-a păcălit” ne-a povestit în exclusivitate pacientul.

Cazul falsului medic stomatolog era cunoscut în Baia Mare din anul 2016, însă nimeni nu a putut intra în imobilul respectiv pentru că nimeni nu a depus plângere. Asta până în vara anului 2019 când o persoană a sesizat Colegiul Medicilor Dentiști din Maramureș, iar aceștia poliția. Atunci a început ancheta.

“Este un caz de care știam deja de ceva timp. Am făcut niște intervenții și la nivel de sămătate publică, dar nefiind notificat acest cabinet nicăieri, cum că persoana care efectua tratamentele nu are aviz de liberă practică, deci nu era în evidențele noastre, nu am putut, nu am avut acces și nu am putut să intrăm în acest cabinet. Asta până în iulie 2019, când am primit o reclamație de la o pacientă, care ne-aspus numele, adresa și așa am reușit conform Legii 95 din 2006 să sesizăm organele în drept, ceea ce am și făcut și în scris,am atașat reclamația pacientei respective. Însă, noi, neavând competențe în a face controale sau descinderi la adresa respectivă, nefiind în jurisdicția noastră, a preluat poliția cazul. Ne-au înștiințat după o perioadă că ceea ce am sesizat este adevărat și au început cercetările.

Este foarte să greu să ceri fiecărui medic licența, însă cred că poți să îți dai seama dintr-o privire. Am înțeles că și din punct de vedere al dezinfectării, lucrurile nu stăteau foarte bine, așa că recomand pacienților, în astfel de cazuri, să se reorienteze și să nu caute chilipiluri. Am înțeles că nu a avut prețuri foarte foarte mici, în schimb a avut mult tupeu

Ea lucrează de câțiva ani. Prima descindere pe care noi am vrut să o facem a fost în 2017 și ne-am documentat cu hârtii, dar problema e că nu am avut o reclamație scrisă, cu nume,. Ideea e că nu am putut să emitem o adresă oficială pentru că nu am avut nimic concret. Ea a avut foarte mulți pacienți, însă unul e suficient. Ea a încîlcat legea și regulile, a pus înpericol viața pacientuli și a încasat venituri necuvenite, nu era îndreptățită. Financiar, este evaziune fiscală, nu?”, a declarat Viorica Titircă, președintele Asociației Medicilor Stomatologi Maramureș.

vom reveni cu detalii despre acest subiect

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] EXCLUSIV GALERIE FOTO: ”La recomandarea domnului Coste de la fabrica… venim. Mi-a lipit dant… PREMIERĂ: Falsul medic stomatolog pus în libertate sub control judiciar. Sechestru pe ”cabinet” PERCHEZIŢII PE STR. M. EMINESCU: Se dădea drept stomatolog! Toţi pacienţii, îndemnaţi să îşi facă toate analizele medicale, inclusiv testul HIV (VIDEO / GALERIE FOTO) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.