Cu ochii în telefon, şefa Biroului vamal Sighet s-a înfipt cu maşina direct în bariera CFR

0
798

Șefa Biroului vamal de frontieră Sighetu Marmației, Lidia Mureșan, a provocat un accident de circulație din cauza neatenţiei la volan. Lidia Mureșan butona telefonul când a intrat cu maşina instituţiei într-o barieră a CFR.

Potrivit IPJ Maramureş, accidentul s-a produs mierucuri, 15 ianuarie, în jurul orei 22.00, pe strada Nicolae Titulescu din Sighet Marmației.

“O femeie care conducea un autoturism a efectuat activități de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu bariera stației CFR. Nicio persoană nu a fost rănită. Conducătoare auto a fost sancționată contravențional conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, transmit poliţiştii maramureşeni, potrivit sighet247.ro.

În urma accidentului au rezultat avarierea autoturismului și a barierei CFR.

Contactată telefonic de Sighet 247, doamna Lidia Mureșan a declarat că la momentul producerii accidentului, iluminatul public nu funcționa. Din cauza întunericului și a ceții pur și simplu nu a observat că bariera era închisă. Totodata, doamna Mureșan a mai declarat că accidentul a fost unul minor și că telefonul era cuplat pe sistemul bluetooth al mașinii.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.