VIȘEU DE JOS: NU CONDUCEŢI AUTOVEHICULE DUPĂ CE AŢI CONSUMAT ALCOOL! Bărbat rănit, după ce a ajuns cu autoturismul într-un podeţ

0
535

Aseară, în jurul orei 21:30 Poliţia Oraşului Vişeu de Sus a intervenit la un accident  de circulaţie produs pe raza localităţii Vişeu de Jos. În urma verificărilor s-a constatat că un bărbat de 45 de ani, care conducea un autoturism, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat căpătul unui podeţ.

În urma impactului şoferul a suferit leziuni corporale, care a fost transportat la spital pentru îngrijriri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că a avut o concentraţie de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

SARASĂU: Echilibru pe două roţi pierdut în urma consumului excesiv de alcool

Ieri, 14 ianuarie, în jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că o persoană a fost rănită după ce căzut de pe bicicleta cu care se deplasa.

La faţa locului a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din Bocicoiu Mare, iar din verificările efectuate s-a stabilit că acesta s-a rănit după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicleta cu care se deplasa.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că avea o alcoolemie de 1.25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

SIGHETU MARMAȚIEI: Perseverenţă în continuarea acţiunilor pentru combaterea accidentelor – amenzi de peste 10 000 de lei aplicate de poliţişti în câteva ore la Sighetu Marmaţiei

Acţiunile pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi rănirea unor persoane continuă. Ieri a fost organizată o astfel de acţiune la Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii din municipiu au desfăşurat activităţile în colaborare cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş.

Între orele 10.00-13.00 şi 14.00-17.00 au fost oprite pentru verificări mai multe autoturisme iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea amenzilor a depăşit suma de 10 000 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare.

https://baiamare24.ro/2020/01/15/ultima-ora-accident-cu-victima-incarcerata-in-cavnic-in-apropierea-partiilor-de-ski/

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.