EXCLUSIV GALERIE FOTO – Scandalul de la finalul petrecerii de Revelion dintr-un club din Baia Mare, relatat pas cu pas de directorul unității

0
1127

La 5 zile după incidentul care a avut loc pe holul de la intrarea în club din Baia Mare, directorul unității vorbește în exclusivitate despre ce s-a întâmplat acolo. Vă reamintim că în urma scandalului polițiștii au reținut șase bărbați pentru 24 de ore, ulterior aceștia fiind puși în libertate de procurorii băimăreni.

”Nu doream să ieșim public în acele momente pentru că a fost un incident grav care a implicat cercetare penală și nu voiam să influențăm cursul anchetei. Evenimentele au decurs în felul următor: Cei care participau în restaurant putea să intre și la evenimentul din club, un bonus pentru participanții la Revelion din restaurant, clubul fiind altă atmosferă.

 Cheful din restaurant se terminase. A rămas un grup de prieteni (în ideea că ei au rezervat două mese la noi în restaurant), care au ieșit în fața hotelului așteptând să vină taxiul după ei. Era un grup de vârstă medie, femei bărbați și chiar copii mici. Unul dintre ei a intrat în club să mai bea ceva. Era un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, conform înregistrărilor video. Un tip care nu anunța nimic care să ducă la altercații. În club se mai aflau circa 10 persoane pentru că și acolo petrecerea se cam terminase. A început chiar curățenia. Cred că și ei așteptau taxiul (a fost crâncen să găsești în dimineața de 1 ianuarie un taxi liber).

Barbatul care a intrat în club a avut ceva de împărțit, fără a putea sti motivul exact, cu o persoană din club care dansa pașnic de unul singur. Acest bărbat l-a lovit, după care totul a degenerat. Incidentul s-a petrecut între ușa de la intrarea în incinta club (de unde ați avut și poza) și ușa de intrare în cladirea clubului. Toți cei implicați acolo s-au încăierat și tot acolo a fost și lovit cu o sticlă de bere de 0,33. Barbatul din restaurant care a intrat în club era extrem de agresiv. Femeile din anturajul lui, prietenii, au încercat să îl scoată pentru a preîntâmpina evenimentele. Nu au reușit.

 Într-un final a fost scos de acolo, dar lovea pe cine apuca și pe alea de la noi și la ieșirea spre strada Dura. Tot incidentul a durat aproximativ 2 minute. La ora 5.30 a fost chemată echipa de intervenție de la firma de paza cu care avem contract. La ora 5.31 s-a sunat la 112. Ambele apeluri au fost făcute de directorul hotelului.

Eu plecasem în jurul orei 5.00 pentru că era finalul evenimentului și nu mi-am imaginat că s-ar putea întâmpla așa ceva. Oamenii se distrau în ambele locații, fără incidente, nefiind genul de oaspeți care să facă probleme. În orice caz, totul a pornit și a degenerat de la persoana în vârstă de aproximativ 40 de ani” ne-a declarat directorul societății.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.