URMARE BĂTAIE CLUB: 6 persoane, implicate în scandalul din Baia Mare, reținute de polițiști pentru 24 de ore. Eliberați de procurori (FOTO/VIDEO)

1
1775

În urma intervenției la scandalul sesizat ieri dimineață la o unitate hotelieră din Baia Mare, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare și au demarat de urgență activitățile specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale.

Activitățile de cercetare și documentare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au dus la identificarea a șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 52 de ani, implicați în altercație.

Doi dintre aceștia au depus plângere sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Datorită leziunilor suferite, unul dintre ei, în vârstă de 37 de ani, a rămas internat la spital pentru investigații medicale.

În baza probatoriului administrat de polițiști, față de ceilalți șase bărbați a fost dispusă azi măsura reținerii pentru 24 de ore.

De asemenea, polițiștii continuă verificările pentru a stabili dacă administratorul societății comerciale și angajații societății specializate de pază au respectat prevederile art. 2, pct. 35 din Legea Nr. 61/1999 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și ale Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, urmând ca în funcție de cele constatat să fie dispuse măsuri legale.

ACTUALIZARE

Cei şase bărbaţi reţinuţi pentru 24 de ore au fost puşi în libertate de către procurori sub control judiciar.

Nefiind îndeplinite condițiile stabilite de Codul de Procedură Penală, nu poate fi luată măsura arestării preventive. Polițiștii continuă cercetările, urmând ca în scurt timp dosarul să fie înaintat parchetului cu propunere de trimitere în judecată.

Reamintim că producerea faptelor antisociale pot fi înlesnite de consumul de alcool! Evitați să intrați în discuții contradictorii cu persoanele aflate în stare de ebrietate. Nu uitați, polițiștii nu tolerează faptele care pun în pericol sănătatea și integrarea persoanelor și vor lua măsuri ferme de fiecare dată când vor constata astfel de fapte!

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.