ÎN ULTIMELE 48 DE ORE: Pompierii maramureșeni au intervenit la foc continuu în zilele de Crăciun

0
496

În data de 24 decembrie, în jurul orei 12.45, un echipaj al Gărzii de Intervenție Borșa a fost solicitat la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum al unei gospodării situate pe strada Repezii din oraș. Ca urmare a intervenției rapide a pompierilor borșeni, a ars doar funinginea din coșul de fum necurățat.

În aceeași zi, la ora 18, un echipaj al Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare a acționat la stingerea unui incendiu semnalat la o pubelă situată pe spațiul public, pe strada Melodiei din municipiu. Au ars circa 100 de kilograme de deșeuri din material plastic.

În ziua de 25 decembrie, pompierii băimăreni au intervenit, în jurul orei 02.10, la un accident rutier, cu o persoană încarcerată, produs în comuna Coltău. La fața locului au acționat un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD- unul de Terapie Intensivă Mobilă și unul de prim ajutor- E.P.A. Victima, un bărbat de 51 de ani, a fost extrasă din autoturism și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

În această dimineață, cu câteva minute înainte de ora 02.00, un echipaj al Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș și unul al Serviciului de Ambulanță Județean au intervenit la extragerea unui bărbat de 51 de ani de sub un tractor răsturnat. Accidentul s-a produs pe raza comunei Vima Mică. Din păcate, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul era decedat.

În această perioadă, echipajele S.M.U.R.D. din județ au intervenit și la alte 41 de cazuri medicale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.