EXCLUSIV – REVOLTĂTOR: Au lăsat omul mort în stația de autobuz până s-au trezit angajații Serviciului de Medicină Legală Maramureș (galerie foto / video – ACTUALIZARE)

5
2612

Caz înfiorător în noaptea de 25/26 decembrie 2019 în Baia Mare. În jurul orei 3.00, la 112 s-a cerut ajutorul autorităților după ce o persoană ar fi decedată în stația pentru mijloacele de transport în comun de pe strada Victoriei (vis-a-vis de Casa Crișan) din municipiul Baia Mare.

Imediat la fața locului s-au deplasat echipajele poliției și ambulanței, care au confirmat că toate aspectele sesizate se confirmă.

S-a stabilit că bărbatul decedat este un localnic în vârstă 57 ani din Săcălășeni. Medicii de la ambulanță au constatat decesul.

Din informațiile noastre s-a luat legătura cu angajații de la Medicină Legală Maramureș în jurul orei 4.00 pentru a prelua cadavrul și a-l transporta la Morga Spitalului Județean Baia Mare. Numai că șoc: aceștia au spus că nu vor putea veni mai devreme de ora 8.00.

E drept, conform surselor noastre nu au venit la ora 8.00, ci cu 30 de minute mai devreme – adică în jurul orei 7.30 pentru a prelua cadavrul. În tot acest timp, cadavrul a fost acoperit cu o pătură și a fost păzit de un echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare.

ACTUALIZARE

„La data de 26 decembrie, la ora 3.03, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin 112 că pe strada Victoriei se afla un bărbat decedat. Personalul medical deplasat la faţa locului a constatat faptul că persoana era decedată. Verificările poliţiştilor au dus la identificarea acesteia – bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în Săcălăşeni. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat acesta”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Mulțumim cititorilor noștri pentru fotografiile și informațiile furnizate!

Cazul acesta nu este izolat iar zvonurile cum că angajații de la Medicină Legală nu lucrează decât între orele 8 și 16.00 se înmulțesc. Noi am prezentat în urmă cu puțin timp un caz asemănător petrecut la Borșa, când oamenii au trebuit să și transporte ruda decedată cu mașina proprie la morga spitalului județean Baia Mare pentru necropsie.

CITEȘTE AICI DETALII:

Comenteaza cu Facebook

5 COMENTARII

  1. […] „La data de 26 decembrie, la ora 3.03, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin 112 că pe strada Victoriei se afla un bărbat decedat. Personalul medical deplasat la faţa locului a constatat faptul că persoana era decedată. Verificările poliţiştilor au dus la identificarea acesteia – bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în Săcălăşeni. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat acesta”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, scrie baiamare24.ro. […]

  2. Bine ca cei de la medicina legala MM depasesc orice imaginatie a cuiva in ceea ce priveste salariile pe care le au…apoi ei sunt dotati si pentru urgente cum bine se vede prin oras masinile cu LML…adica au girofaruri,conduc in tromba..se grabesc(nu stim unde..sau pe cine vor sa mai salveze ei…asta fiind o alta discutie)..iar cu Dacia cu care se transporta cadavre..deseori poate fi vazuta facand si alte servicii prin zonele limitrofe ale orasului…cat despre organizarea lor interna…cu asa sef….asa organizare!!!Bravo!” Felicitari”!!!Nu intram in alte detalii..infioratoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.