EXCLUSIV – AM AVUT DREPTATE: Nu muriți după ora 20 sau în weekend!!! Serviciul de Medicină Legală nu lucrează

0
1115

Având în vedere solicitarea dumneavoastră de informații, privitoare la incidentul din noaptea de 25/26 decembrie 2019, vă transmitem următorul răspuns:

“Incidentul petrecut în noaptea de 25/26 decembrie 2019 a fost unul regretabil, influențat și de contextul zilelor libere și a sărbătorilor. În acest moment, programul de lucru al autopsierilor angajați ai Serviciului Județean de Medicină Legală este, potrivit legii, de luni pana vineri, timp de 6 ore, în intervalul orar 8:00 – 14:00 sau 7:00-13:00.

Înafara acestui program, autopsierii Serviciului Județean de Medicină Legală din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, se ocupă de aducerea cadavrelor din Baia Mare și împrejurimi, la solicitarea poliției, până la ora 20:00 (orele lucrate peste programul menționat anterior se compensează prin ore libere). Vom face tot ceea ce ne stă în putință ca, pe viitor, această situație să nu se mai petreacă” a transmis șeful Serviciului Medicină Legală Maramureș, dr. Pintican Nicoleta.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.