Accident mortal în județul Satu Mare! Un motociclist a decedat! Altul este în comă (FOTO)

0
1500

Accident mortal în județul Satu Mare. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața în accidentul care a avut loc lângă localitatea Medieșu Aurit. Doi motocicliști au intrat în coliziune frontală. Al doilea este în stare gravă.

Accident mortal în județul Satu Mare. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața în urma unei coliziuni frontale între două motociclete. Din cauza gravității accidentului, la fața locului a fost dispus echipajul de Terapie Mobilă Intensivă.

Al doilea motociclist, care are în jur de 32 de ani, a fost și el grav rănit în urma coliziunii. Potrivit informațiilor transmise de ISU Satu Mare, al doilea motociclist este în comă și este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe.

La fața locului au ajuns și echipajele de poliție, care încearcă să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Mesajul prietenei motociclistului decedat: “Te voi iubi pentru tot restul vieții!”

Tânăra care urma să se căsătorească cu Cătălin, tânărul motociclist decedat în accidentul de la Medieșu Aurit, a lăsat un mesaj pe pagina acestuia de socializare. Cei doi urmau să se căsătorească.

Tânăra a lăsat un mesaj sfâșietor pe pagina de socializare a celui care urma să îi devină partener pentru tot restul vieții.

foto: presasm.ro.

“Sufletul meu, in loc sa ne spuna toata lumea Casa de piatra, ei imi spun acum sincere condoleante. De ce nu m-ai ascultat oare? De ce? Vei ramane mereu in inima si sufletul meu. Te voi iubi pentru tot restul vietii. Ai lasat un gol imens in inima mea. Dormi in pace suflet bland”, a scris tânăra pe pagina sa de socializare.

Cătălin a murit în urma unui accident rutier petrecut luni seara, între localitățile Medieșu Aurit și Românești. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, se afla pe motocicleta sa enduro când a intrat în coliziune cu o altă motocicletă, condusă tot de un localnic din Medieșu Aurit.

foto: satumareonline.ro.

Echipajul de terapie intensivă sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a salva viața lui Cătălin. Cel de-al doilea motociclist implicat în accident a fost transportat la spital în stare gravă.

Sursa info: PresaSM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.