EXCLUSIV: Copil lovit de mașină lângă fostul Combinat din Baia Mare. Șoferul abia a scăpat de linșaj (ACTUALIZARE)

0
1184

Scene halucinante în această seară pe strada Electrolizei din Baia Mare, în zona fostului Combinat Cuprom din Baia Mare.

Conform primelor informații se pare că un copil de etnie rromă ar fi fost lovit de un autoturism. Imediat după accident zeci de locuitori din zonă au ieșit în stradă și au fost la un pas să îl linșeze pe șofer.

A fost nevoie de 7 (ȘAPTE) echipaje de poliție pentru a-i putea ține pe oameni departe de locul accidentului. Și asta pentru ca polițiștii criminaliști să își poată face cercetarea la fața locului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: SUPRAVEGHEAŢI-VĂ COPIII! SINGURI, PE DRUMURILE PUBLICE, POT DEVENI CU UŞURINŢĂ VICTIME!

Ieri, 18.12.2019 în jurul orei 17.30, un minor în vârstă de 6 ani, nesupravegheat de părinți, s-a angajat în traversarea străzii Electrolizei, prin loc nepermis, în fugă și fără să se asigure. Astfel, băiatul a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de o femeie de 46 de ani..
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr.Constantin Opriş Baia Mare pentru investigații medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.

(foto arhivă)

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.