REVOLTĂTOR: Sindicaliștii Decus Maramureș s-ar transfera la POLIȚIA LOCALĂ ZALĂU. Vezi motivul

0
1308

Imediat după ce colegii de la Ziarul de Sălaj au publicat un articol în care prezentau faptul că administrația locală a Primăriei municipiului Zalău a hotărât dublarea normei de hrană pentru un polițist local, sindicaliștii DECUS Maramureș au reacționat.

Practic,directorul Poliției Locale Zalău, Călin Horvat cerea Primăriei să mărească norma de hrană de la 2.550 de lei cât au primit până acum pe an la 4.160 de lei. Practic, suma aproape că s-a dublat. ”În expunerea de motive, Călin Horvat spunea că este necesară această majorare a normei de hrană pentru că…. așa primesc și alții și ar fi frumos și normal ca și bravii polițiști locali să mai bage ceva bani în plus în buzunar” scriu colegii de la Ziarul de Sălaj.

“Colegii” noștri de la Poliția Locală Zalău ne invită să facem Crăciunul la ei!!!”

”Domnule ministru ne-ați acuzat că noi facem legi (total greșit, legea o faceți dumneavoastră, politicienii, în Parlamentul României), dar vă întreb și ne întrebăm, la Primăria Zalăului, legiferează tot sindicatul sau politicul?

Am ajuns după 20 de ani de munca (atenție, cu misiuni la cota 1.400 m altitudine, prin munți, 365 de zile pe an) să am impresia că mi-am ales greșit țelul în viață, dar nu-i nimic sunt mândru că mi-am făcut datoria cât am putut de bine, chiar dacă cei ce fac legi își bat joc de noi. Salariul meu este calculat la nivel de 2009!!!

Sărbători frumoase și de la anul o sa încerc să mă transfer la Politia Locala pentru că totuși până la urma muncesc cu sufletul, cu inima, dar pe masă tot trebuie să pun ceva și nu pentru mine neapărat, dar copiii mei nu se hrănesc cu “cinste, demnitate și respect” cum m-am hrănit eu din 2009 până azi!!! ” a scris Ion Tomoiagă, președintele DECUS Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.