APEL PE FACEBOOK: Copil lovit de mașină pe trecere, în Baia Mare. Șoferul a fugit (FOTO / ACTUALIZARE)

0
1206

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață în Baia Mare, în apropiere de școala “Simion Bărnuțiu”, pe bulevardul Republicii.

Potrivit primelor informații, se pare că un copil a fost lovit de un autoturism marca Mercedes Benz, de culoare roșie, chiar pe trecerea de pietoni. Șocant este că imediat după accident, șoferul autoturismului a plecat în trombă fără să stea pe gânduri. Copilul a fost transportat la Spitalul Județean din Baia Mare, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale.

În urmă cu puțin timp, mama copilului a publicat un mesaj în mediul online, în care cere ajutorul tuturor celor care ar putea știi cine e șoferul care a fugit.

Avem mare nevoie de cat mai multi oameni si prieteni care poate ne-ar putea ajuta Azi dimineata fiul nostru a fost lovit de o mașină asemănătoare cu cea din poza si culoarea la fel , a fost lovit pe trecerea de pietoni ,iar autorul a fugit de la fața locului fără macar sa ii acorde ajutor lasandul acolo ,acum fiul nostru este internat. Va rugam din suflet sa distribuiți iar daca cunoaste persoane cu masina asemănătoare sa ne anuntati„, a scris femeia.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit în această dimineață la un accident de circulație produs pe bulevardul Republicii din municipiu, soldat cu rănirea unui băiat.

Primele verificări au relevat că băiatul, de 9 ani, care traversa strada regulamentar, a fost acroșat de un autoturism al cărui conducător auto și-a continuat deplasarea.

Tânărul s-a deplasat până la unitatea școlară în care studiază, iar ulterior fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului și continuă cercetările în vederea identificării persoanei care a condus autoturismul.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureș

Verificările polițiștilor au relevat că persoana care a condus autoturismul este o tânără de 28 de ani din Baia Mare. Cercetările continuă.

Sursa foto și info: ActualMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.