EXCLUSIV CAMERĂ BORD – JUNGLĂ ÎN TRAFICUL BĂIMĂREAN: Un șofer a evitat în ultima secundă un impact violent

1
713

În ultimele zile v-am prezentat nenorocirile care s-au produs pe șoselele din Maramureș cu imagini foto și video. Concluzia este una clară: pe șoselele Maramureșului este mai rău ca-n junglă. Nimeni nu mai respectă nicio regulă de circulați iar echipajele de poliție sunt pur și simplu sunt depășite de situație. Mai grav este că în ultimele cazuri cei care au urcat la volan au consumat băuturi alcoolice în cantități extrem de mari.

În cele ce urmează vă prezentăm imagini înregistrate de camera de bord a unui băimărean. Acesta circula pe bulevardul Republicii din Baia Mare, dinspre SRI spre Liceul Sportiv. Ajuns în sensul giratoriu cu bulevardul Unirii, autobuzul care circula în față a virat dreapta.

În acel moment pe bulevardul Unirii șoferul unui autoturism a pătruns în sensul giratoriu fără a acorda prioritate de trecere autovehiculului aflat în sens. Doar prezența de spirit a șoferului, care a tras puțin de volan dreapta, a făcut să evite producerea unei tragedii.

Imaginile video de mai jos sunt elocvente. Vi le prezentăm în exclusivitate:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] EXCLUSIV CAMERĂ BORD – JUNGLĂ ÎN TRAFICUL BĂIMĂREAN: Un șofer a evitat în ultima secundă u… EXCLUSIV FOTO/VIDEO: URMĂRIRE ÎN TRAFIC – S-a înfipt cu BMW-ul fără plăcuțe de înmatriculare într-un podeț din Berbești. Pistol găsit în bord de polițisti, suspecți încătușați (ACTUALIZARE) INCREDIBIL: Un timișorean beat criță la volanul unui Audi a fugit cu poliția pe urme 55 km. Etilotest: 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat (VIDEO CAMERĂ BORD) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.