ACTUALIZARE: Trei pietoni loviți pe trecerea pentru pietoni în Baia Mare. Șoferul fugar a fost reținut. 1,23 mg/l a indicat etilotestul

0
1167

Un grav accident de circulație s-a produs la intersecția străzilor Grănicerilor cu Macului.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism a lovit trei persoane (doi adulți și o minoră) care se angajaseră în traversarea regulamentară a străzii.

La fața locului au intervenit echipajele EPA SMURD și SAJ Maramureș. Victimele au primit îngrijirile medicale necesare și au fost transporate la UPU SMURD a Spitalului Județean Baia Mare.

Se pare că șoferul a fugit de la fața locului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREȘ

Operativitate: polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au identificat un bărbat care a produs un accident cu victime și a părăsit locul faptei în aproximativ 15 minute de la sesizarea faptei.

Polițiștii rutieri au intervenit de urgență la intersecția străzii Macului cu strada Grănicerilor din municipiu, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că trei pietoni, care traversau regulamentar, au fost surprinși și accidentați de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul faptei. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, în aproximativ 15 minute a fost identificat și găsit un băimărean de 52 de ani, care a recunoscut că a condus autoturismul implicat în accident.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1.23 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest moment acesta este condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.