EXCLUSIV / ACCIDENTAT BEAT TURTĂ – Biciclist cu alcoolemie 0,7 mg/l alcool pur în aerul expirat, rănit în Gârdani. Accident cu rănit și în Ferneziu. Tamponare în Șurdești

0
935

Nicio zi fără accidente în Maramureș. Seara zilei de joi, 12 decembrie, a venit cu evenimente rutiere în Gârdani, cartierul băimărean Ferneziu, respectiv Șurdești.

În Șurdești, a avut loc o tamponare între două autoturisme. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale au fost însemnate. Poliția Rutieră a dirijat circulația rutieră.

În Ferneziu, o persoană a fost rănită după ce un autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o altă mașină. Și aici traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate în perioada cercetărilor.

În Gârdani, un bărbat a ieșit cu bicicleta din curtea unei gospodării și o șoferiță l-a acroșat cu autoturismul când a ajuns pe partea carosabilă. La fața locului, în jurul orei 20.00, au ajuns trei echipaje de poliție, un echipaj SMURD și unul de criminalistică. Victima a ajuns la Spitalul Județean Baia Mare. Din informațiile existente, biciclistul avea o alcoolemie de 0,7 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: ŞI BICICLIŞTII TREBUIE SĂ FIE PRECAUŢI! Bărbat rănit în urma unui accident produs la Gârdani

Aseară, la ora 18:40, poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în localitatea Gârdani a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă.

La fața locului poliţiştii au constatat că un bărbat de 45 de ani, care se deplasa pe o bicicletă, a ieșit fără să se asigure din curtea unui imobil și a fost acroşat de un autoturism condus pe D.J. 108A, de o femeie de 46 ani.

În urma accidentului, biciclistul a fost rănit şi transportat la Spitalul Județean Baia Mare unde a rămas internat. Atât conducătoarea auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătoarei auto și 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii vătămare corporală din culpă.

Crin CĂLĂUZ

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.