SEARĂ GREA – Misiune contracronometru în Maramureș! Victima exploziei de pe platforma industrială a fost transportată de urgență la Viena cu o aeronavă specială venită din Ungaria (VIDEO/FOTO)

1
824

Misiune de urgență în cazul angajatului care a suferit arsuri pe 55% din suprafața corpului în urma exploziei care a avut loc la sediul unei firme aflate la limita dintre Baia Mare și Baia-Sprie, luni, 9 decembrie.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani, aflat în grija medicilor Spitalului de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare, a fost transbordat dintr-un echipaj SMURD într-o aeronavă specială venită din Gyor, Ungaria, care l-a transportat la o clinică specializată din Viena. Aeronava a decolat de pe Aeroportul Maramureș la ora 20.15, cu destinația capitala Austriei. Ca fapt divers, distanța rutieră între Gyor și Viena este de 120 de km, iar între Baia Mare și Viena, de 633 km.

Reamintim faptul că luni, 9 decembrie, la orele amiezii, a avut loc un accident de muncă la o societate comercială situată pe strada Forestierilor din Baia-Sprie (pe platforma industrială situată la limita dintre Baia Mare și Baia-Sprie). Un bărbat în vârstă de 41 de ani, angajat ca inginer-șef al firmei, a fost grav rănit după ce a avut loc o explozie a unui cuptor de topire și turnare a pieselor metalice. Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean din Baia Mare, cu arsuri de gradul 2, 3 și 4, pe 55% din suprafața corpului. Pacientul a fost stabilizat și transferat către AKH Viena.

Crin CĂLĂUZ

Citește și

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] SEARĂ GREA – Misiune contracronometru în Maramureș! Victima exploziei de pe platforma indus… EXCLUSIV / ACTUALIZARE 3 – EXPLOZIE PE PLATFORMĂ – Inginerul-șef al unei firme aflate la granița dintre Baia Mare și Baia-Sprie a suferit arsuri grave pe 55% din corp! Va fi transportat de urgență la Viena […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.