ALERTĂ ÎN ȚARA CODRULUI: Anchetatorii caută suspecții unei duble crime într-un sat de lângă Asuaju de Sus și Fărcașa. Vizați sunt vânzătorii ambulanți

1
1882

Colegii noștri de la PresaSM.ro au relatat despre o dublă crimă petrecută în comună Bârsăul de Sus, județul Satu Mare. Localitate vecină cu comunele maramureșene Asuaju de Sus și Fărcașa. Acolo, două femei, în vârstă de circa 45 de ani și 65 de ani. Acestea erau vecine, iar în momentul în care au fost omorâte în bătaie (potrivit primelor informații) se aflau în aceeași casă.

Din informațiile noastre, alerta a fost dată și în județul Maramureș, la toate Posturile de Poliție din zona Țării Codrului.

Surse noastre au precizat faptul că suspecți ar fi niște vânzători ambulanți de plapume (de etnie rromă se pare), care astăzi ar fi fost prin localitatea respectivă și nu numai.


Reamintim faptul că alerta prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 s-a dat astăzi, în jurul orei 16.50, atunci când o persoană a anunțat că două femei, în vârstă, au fost găsite decedate în propria locuință.

Polițiștii, criminaliștii și procurorii s-au deplasat de urgență la fața locului și au demarat deja primele cercetări. Ancheta este condusă de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Reporterii PresaSM au mai aflat că pe corpul celor două femei sunt urme vizibile de violență, ceea ce duce către un verdict preliminar: dublu omor!

Criminaliștii prelevează la această oră probe, care să poată să duce la identificarea autorului sau a autorilor, după caz. La fața locului se află forțe importante de poliție, care urmăresc toate pistele posibile, fiind audiați și posibilii martori oculari.

Cert este faptul că cele două corpuri neînsuflețite vor fi duse la Prosectura Spitalului Județean în vederea efectuării autopsiei. Medicii legiști vor stabili cu exactitate care sunt cauzele generatoare.

https://www.youtube.com/watch?v=eWyFJo9Ec50&feature=emb_title

ACTUALIZARE

Surse PresaSM au precizat că în cazul dublei crime din Bârsău vorbim de doi criminali. Cei doi bărbați ar fi fost prinși. Este vorba despre două persoane de etnie romă din Debrecen. Ei au fost opriți de către un echipaj de poliție, iar acum sunt în custodia oamenilor legii.

În paralel, la locul crimei au loc investigații pentru stabilirea cu exactiate a circumstanțelor în care au fost comise cele două crime.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.