BILANȚUL UNEI ZILE DE IARNĂ – Cinci victime în trei accidente în Maramureș (FOTO)

0
715

Ziua de 2 decembrie a adus primele ninsori mai serioase în Maramureș. Totodată, au adus și accidente în lanț. Numai trei s-au soldat cu victime. IPJ Maramureș a venit cu precizări.

BAIA MARE. Ieri, în jurul orei 14,30 poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie produs pe strada Victoriei din Baia Mare. Primele verificări au relevat că un cetățean polonez de 28 ani, care a condus o autoutilitară, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în faţa sa de un tânăr de 33 ani care, în urma impactului, este proiectat în alt autoturism, din faţa sa, condus de un băimărean de 50 de ani. În urma impactului, cel de-al treilea autoturism acroşat a ajuns în şanţ.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea şoferului de 33 de ani şi a unei pasagere de 29 de ani, din acelaşi autoturism. Cetăţeanul polonez şi şoferul rănit au fost testaţi cu aparatul etilotest şi nu se aflau sub influenţa alcoolului, iar conducătorul auto care a ajuns cu autoturismul în şanţ a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

SĂCĂLĂȘENI/REMETEA CHIOARULUI. În jurul orei 15,30 un bărbat de 37 de ani, care a condus un autoturism din direcția Săcălășeni spre Remetea Chioarului, într-o curbă periculoasă la stânga nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil acoperit cu zăpadă, a derapat, a pătruns pe celălalt sens de mers și s-a oprit în capătul de pod al unui imobil. În urma evenimentului a rezultat accidentarea unei pasagere de 58 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

CERNEȘTI/TÂRGU LĂPUȘ. La ora 15,50, un bărbat de 50 de ani, care conducea un autoturism pe D.N. 18 B dinspre Cernești spre Târgu Lăpuș, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un copac aflat pe marginea părții carosabile. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager de 35 de ani, care au fost transportați la spital unde au rămas internaţi pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-a fost prelevată o mostră de sânge. În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările urmând a dispune măsuri.

Citește și https://baiamare24.ro/2019/12/02/imagini-exclusive-nebunie-de-iarna-prima-ninsoare-mai-serioasa-primele-probleme-accidente-si-blocaje-in-tot-maramuresul-interventii-in-pasurile-montane-galerie-foto-video/

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.