EXCLUSIV VIDEO SOCANT: 4 oameni care traversau regulamentar și-au pierdut viața pe șoselele din județul Maramureș

1
995

Conform informațiilor oficiale furnizate pentru www.baiamare24.ro în cursul anului 2019 (până la 30 noiembrie 2019), s-au înregistrat 43 de accidente de circulație pe trecerile pentru pietoni.

Evenimentele rutiere s-au soldat cu 45 de victime, dintre care 4 persoane au decedat, iar 8 au fost rănite grav.

Principala cauză a fost neacordarea priorității de trecere pietonilor (37 cazuri). Alte cauze: traversare neregulamentara, nerespectarea distanței între vehicule, neasigurarea la manevra de mers înapoi.

A murit deși s-a asigurat și nimeni nu i-a acordat prioritate

În exclusivitate vă prezentăm imagini video șocante suprinse de camerele de supraveghere despre un caz petrecut luna trecută pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, în centrul localității Recea. Un bărbat s-a oprit la trecerea pentru pietoni, pe lângă bicicletă. A stat minute bune la zebră, semnalizată și marcată corespunzător, așteptând ca șoferii să îi acorde prioritate de trecere. Într-un final (pe imaginile video se vede clar, cum bărbatul se uită stânga-dreapta) un șofer care circula dinspre Satulung spre Baia Mare oprește, bărbatul se angajează în traversare, numai că din stânga sa un alt șofer l-a izbit în plin. Din păcate, bărbatul și-a pierdut viața.

Pe aceleași imagini video vă prezentăm și un caz petrecu pe strada Școlii din Baia Mare. Acolo doi tineri se angajează în traversarea străzii prin loc nemarcat și fără să se asigure. Norocul lor a fost prezența de spirit a conducătorului auto care i-a observat la timp și a reușit să evite impactul.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.