DE SĂRBĂTORI: ÎNȘELĂCIUNE – Închiriau pe facebook o pensiune din Maramureș pentru Revelion care nu era a lor

0
461

La data de 27.11.2019, Poliția Maramureș s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 26.11.2019, persoane necunoscute au postat pe un site de profil, un anunț prin care ofereau spre închiriere o pensiune situată în județul Maramureș, pentru o sumă de bani însemnată, de 7.000 de lei, solicitând jumătate fin cuantumul ei cu titlu de avans, pentru un pachet de servicii turistice pentru Revelion, incluzând trei nopți de cazare în întreaga pensiune.

În urma aprofundării verificărilor, s-a stabilit că fotografiile postate în anunțul de referință aparțin unei pensiuni din alt județ, iar la adresa indicată din localitatea maramureșeană funcționează o altă pensiune decât cele amintite anterior.

S-a constituit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la înșelăciune, în vederea identificării autorilor și a posibilelor persoane vătămate.

Poliția Maramureș vă recomandă să verificați cu atenție ofertele de turism existente în mediul on-line și să folosiți site-urile autorizate pentru asemenea rezervări, astfel încât să nu cădeți victima unor infracțiuni de înșelăciune. …iar sărbătorile să rămână așa cum trebuie, adică fericite.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.