EXCLUSIV – CAMPANIE ÎN PREMIERĂ – Vânătoare de cadouri în Baia Mare, în perioada 1-25 decembrie. Ce spune tânăra care a inițiat acțiunea (FOTO)

0
854

“A dărui e parte din ADN-ul nostru. Și, curios lucru, cu cât dăruiești mai mult, cu atât te întregești mai mult”. Sub acest motto, în Baia Mare, în perioada 1-25 decembrie 2019, va avea loc prima vânătoare de cadouri din reședința de județ.

Ideea e să găsești primul/prima cadourile lăsate prin oraș, după care ai două variante prin care să te bucuri de premiu. Prima variantă este să păstrezi surpriza pentru tine, iar a doua este de a o da mai departe. În cazul în care păstrezi cadoul, creează alt cadou și fă pe cineva fericit. Scopul este de a face câțiva oameni mai zâmbitoare și, poate, mai darnici, la rândul lor. Astfel, Baia Mare ar putea deveni un oraș mai vesel.

Mobilizare pentru generozitate

Doina Ferenț, organizatoarea acțiunii, a mărturisit că “scopul este de a aduce bucurie oamenilor de rând, dar și de a inspira gesturi de generozitate fără a aștepta vreo răsplată. În al doilea rând, mi-ar placea ca noi, adulții, să nu uitam să ne jucăm. Sunt foarte mulți oameni care îmbătrânesc repede, tocmai pentru că uita sau refuză sî mai fie copii”.


De altfel, vânătoare de cadouri este pentru toată lumea: copii, elevi, studenți, adulți, părinți, bunici și simpli trecători prin Baia Mare, pentru că toți merităm, măcar o dată pe an, un cadou.
“Cadourile cu care vom împânzi orașul pe perioada campaniei vor fi dulci, aromate, simpatice și drăgălașe. Cine se va lăsa inspirat de idee, e liber să aleagă ce vrea sa dea mai departe. Am încredere în bunul simț și în estetica băimărenilor”, a detaliat Doina Ferenț.

Cum faci o bucurie și un zâmbet

Băimăreanca ne-a explicat care sunt “regulile jocului”. “Zilnic vom plasa undeva în oraș un cadou-surpriză, marcat corespunzător. Indicii și poze despre locul cu pricina vor fi publicate pe pagina Vânătoare de cadouri. pe Facebook. Dacă păstrezi cadoul, trebuie să faci un altul și să-l “ascunzi” undeva. De dragul celorlalți care vor căuta surpriza, cel care-l găsește trebuie să ne spună că l-a găsit. Iar dacă plaseaza un alt cadou sau îl pasează pe al nostru – să anunțe pe Facebook, folosind hashtagurile #vanatoaredecadouri #baiamare sau direct pe pagina campaniei”, a explicat Doina Ferenț.
Trebuie să spunem și că este pentru prima dată când are loc în Baia Mare o astfel de campanie, iar inițitoarea ei speră să aibă o viață îndelungată. “Tare mi-aș dori ca această campanie să prindă rădăcini și să se întâmple în fiecare an. Cred că ar transforma orașul într-unul mai vesel, mai unit, mai strălucitor. Și ar demonstra copiilor că Moș Crăciun poate fi fiecare dintre noi”, a conchis Doina Ferenț.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.