ATENȚIE, ȘOFERI! – Circulație greoaie în Pasul Gutâi. Vezi motivul (FOTO)

0
500

Șoferii care tranzitează Pasul Gutâi sunt rugați să manifeste prudenți și răbdare. Asta întrucât se execută lucrări de toaletare a arborilor.

Mai mulți ciititori ai baiamare24.ro au sesizat faptul că timpii de așteptare sunt relativ mari și că e nevoie să aștepte deoparte și de alta a zonelor în care se muncește. Alții au postat pe rețelele de socializare imagini cu cozile din Pasul Gutâi.

Instituția Prefectului Maramureș a anunțat că acțiunile de punere în siguranță a traficului rutier pe DN 18 sunt necesare. S-a procedat, prin ordin al prefectului, la identificarea, marcarea și tăierea arborilor situați în zona de protecție a drumului național, care în condiții meteorologice nefavorabile (precipitații sub forma de zăpadă și vânt puternic) se pot prăbuși și pot pune în pericol integritatea fizică a persoanelor din trafic.

Tăierea, îndepărtarea arborilor și curățarea carosabilului de materialul lemnos a fost realizată de către silvicultori, cu sprijinul Serviciului Poliției Rutiere Maramureș, angajaților de la Secția de Drumuri Naționale Baia Mare, societatea Electrica și societatea Aktor.

Crin CĂLĂUZ

foto Olimpiu Șerban / Instituția Prefectului Maramureș

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.