EXCLUSIV: FINAL DESTINATION – A murit izbit de un stâlp din beton. Acum 7 ani sora lui a scăpat cu viață dintr-un accident asemănător (FOTO)

1
1637

Revenim cu informații noi referitoare la tragedia produsă astăzi dimineață pe Calea Mireșului din orașul Șomcuta Mare. Vă reamintim că la 5.30, Ionuț T. (22 ani), aflat la volanul unui autoturism Audi înmatriculat în Spania s-a izbit violent de un stâlp din beton. Din păcate nu a avut nicio șansă de supraviețuire, medicii declarând decesul.

Acest accident se aseamană foarte mult cu cel în care a fost implicată sora tânărului decedat din Iadară. Din fericire, atunci fata a scăpat cu viață dintr-un impact violent, tot cu un stâlp. Un accident în care doi oameni și-au pierdut viața iar aceasta și o altă tânără au fost grav rănite.

Asemenărările merg mai departe, cele două tragedii s-au produs dimineața în jurul orei 5.30.

Remember – 14 decembrie 2012

Doi barbati au murit si doua fete sunt in stare grava, una ranita si alta in stare de soc, dupa ce BMW-ul in care se aflau s-a rupt in doua in zona pasajului CFR de pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare. Gravul accident de circulatie s-a produs azi, 14 decembrie 2012, cu putin timp inainte de ora 5.30, in intersectia cu strada Motorului. Un autoturism marca BMW, care rula dinspre Auchan (Real la momentul respectiv), a fost pierdut de sub control si s-a izbit violent de un stalp de la iluminatul public, in urma impactului masina fiind distrusa integral. In zeci de bucati s-a rupt caroseria, in care au ramas captivi doi barbati, soferul si pasagerul din spatele lui. 

Echipa de descarcerere a intervenit in ajutorul lor, insa nu au mai avut ce sa le faca, ambii fiind declarati decedati. Soferul a fost identificat in persoana unui tanar din Baia Mare, in varsta de 25 de ani – Adrian Fat – iar cealalta persoana decedata este Raul Vasile Gyorfi, un tanar de 28 de ani care a lucrat ca jurist in Primaria Recea si a activat in clubul moto Spider Bikers Baia Mare. Pasagerele Emilia T. de 22 de aniNicoleta P. de 18 ani, care au ramas internate sub supraveghere medicala iar Nicolae M. de 31 ani care a suferit leziuni usoare.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.